Frukostmöte, seminarium, AW

VÄLKOMMEN att boka in oss på frukostmöte, seminarium eller AW!

Går det verkligen att räkna på jämlikhet? Ja det gör det! Boka ett spännande föredrag med Christina Ahlzén där hon berättar om hur ni kan räkna på jämlikhet och därmed få extra kraft i ert jämställdhets- och jämlikhetsarbete.

Christina har med sina ”berömda” plastfiskar, ett pedagogiskt knep som får publiken att förstå utmaningar och möjligheter med olika sätt att sortera statistik. Delar ni upp er statistik på kön, men är osäkra på hur ni ska komma vidare? Funderar ni över hur ni ska kunna synliggöra andra diskrimineringsgrunder än kön? I detta seminarium får du veta mer om detta.

Christina Ahlzén är statsvetare, jämlikhetskonsult och författare till boken ”Räkna med jämlikhet” som en pedagogisk och rolig bok om statistik och jämlikhetsarbete. Den är full av praktiska exempel och ger tips kring möjligheter och fallgropar när det gäller att räkna på jämlikhet. Du kan beställa boken via på den här hemsidan eller via Adlibris eller Bokus. Länk till Räkna med jämlikhet på Adlibris. Länk till Räkna med jämlikhet på Bokus.

KONTAKTA OSS FÖR SEMINARIUM