ID Förlag, c/o ImplementDiversity AB, Box 284, 751 05 Uppsala
070-990 37 14
info@idforlag.se

Frukostmöte

 Går det att RÄKNA MED JÄMLIKHET?

VÄLKOMMEN på frukostseminarium i Stockholm den 28 september så får du veta mer! FULLBOKAT

Går det verkligen att räkna med jämlikhet? Ja, det gör det! Välkommen på frukostmöte med Christina Ahlzén där hon berättar hur ni kan använda statistik för att få extra kraft i ert jämställdhets- och jämlikhetsarbete.

Christina har med sina ”berömda” plastfiskar, ett pedagogiskt knep som får publiken att förstå utmaningar och möjligheter med olika sätt att sortera statistik. Delar ni upp er statistik på kön, men är osäkra på hur ni ska komma vidare? Funderar ni över hur ni ska kunna synliggöra andra diskrimineringsgrunder än kön? På frukostmötet får du veta mer om detta.

Christina Ahlzén är statsvetare, jämlikhetskonsult och författare till boken ”Räkna med jämlikhet” som är en pedagogisk och rolig bok om statistik och jämlikhetsarbete. Den är full av praktiska exempel och ger tips kring möjligheter och fallgropar när det gäller att räkna på jämlikhet. Vi kommer att sälja boken på seminariet till specialpriset 200 SEK. Du kan beställa boken redan nu på den här hemsidan eller via Adlibris eller Bokus (till normalpris).

Länk till Räkna med jämlikhet på Adlibris.

Länk till Räkna med jämlikhet på Bokus.

Frukostseminariet anordnas av ID Förlag som ger ut böcker om jämställdhet och mångfald i arbetslivet. ID Förlag drivs av Gabriella Fägerlind som jobbar som jämställdhets- och mångfaldskonsult.

Välkommen 28 september! Vi inleder 7.30 med frukost. 8.00-9.00 är seminariet. Frukostseminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig via formuläret nedan. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvar som gäller.

Vad?  Frukostmöte på temat ”Räkna med jämlikhet”.

När? 28 september 7.30-9.00

Var? Kontorshotellet No 18 Stockholm Central, Centralplan 15 i Stockholm (vid Centralstationens huvudentré Vasagatan).

TYVÄRR GÅR DET INTE ANMÄLA SIG TILL FRUKOSTMÖTET – DET ÄR FULLSATT